Oppo N1 in beeld: vermeende Chinese topper zonder knoppen

Oppo N1 in beeld: vermeende Chinese topper zonder knoppen

Chinese smartphones zijn enorm in opkomst, en niet zonder reden: ze bieden meestal veel voor weinig geld. De Oppo N1 kan ook zo'n topper worden.

oppo n1 2Dit aankomende nieuwe vlaggenschip uit de stallen van Oppo ziet er namelijk strak uit op de door Twitter-account evleaks uitgelekte foto's. De Oppo N1 zou daarnaast geen knoppen hebben, en een aanraakgevoelige achterkant.

Zo'n aanraakgevoelige achterkant doet sterk denken aan spelcomputer PlayStation Vita, die je ook enkele handelingen laat uitvoeren door met je wijsvingers over de achterkant te gaan.

De door @evleaks gedeelde foto's zijn niet de eerste zogenaamde lekken omtrent de Oppo N1. Het zijn wel de eerste foto's waar het toestel duidelijk op te zien is.

Volgende maand zou de Oppo N1 volledig uit de doeken worden gedaan.

Oppo R819 interessant alternatief voor Oppo N1

Oppo komt de komende maand ook met de Oppo R819. Dit is een interessante Android-smartphone voor slechts 269 euro, die ook nog eens de mogelijkheid heeft om de stock Android te draaien.

De Oppo R819 is voorzien van een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, een 1.2GHz-quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder is er ruimte voor 16GB aan opslagruimte en kunnen gebruikers met een 8-megapixel-camera foto’s schieten. Het toestel beschikt eveneens over een 2-megapixel-frontcamera en een 2000 mAh-accu.

De Oppo R819 is op dit moment voor te bestellen via de officiële website van Oppo, en wordt begin september verstuurd.

oppo n1 3

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel