AppGratis: elke dag gratis en afgeprijsde apps

AppGratis: elke dag gratis en afgeprijsde apps

AppGratis, een app die elke dag gratis en sterk afgeprijsde Android-apps aanbiedt, is sinds donderdag in de Google Play Store te downloaden.

AppGratis kent een gek verhaal. De app maakte furore in de App Store, maar werd door Apple verbannen. Een duidelijk reden is nooit gegeven, maar het schijnt dat Apple niet blij was met de promotie die AppGratis voor geselecteerde apps deed.

AppGratis naar Android

appgratisDe App Store biedt sinds kort ook gratis apps aan, en mogelijk heeft dat effect op de beslissing gehad. Door het verbod van Apple is de ontwikkelaar genoodzaakt zijn app voor Android uit te brengen, en dat is voor zowel AppGratis als Android-gebruikers helemaal geen verkeerde ontwikkeling.

Elke dag bieden ontwikkelaars hun apps met kortingen of helemaal gratis aan en AppGratis verzamelt deze app-acties. Daarnaast geeft de app ook een overzicht van gratis in-app aankopen en aanverwanten. Velen hebben al honderden euro's bespaard met de app.

Als je een app wilt downloaden, wordt deze gewoon via de Google Play Store gedownload. Ook de updates verlopen via de appwinkel van Google.

De app is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download AppGratis voor Android (gratis)

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel