Control Center Android: toch een beetje iOS 7

Control Center Android: toch een beetje iOS 7

iOS was in de ogen van veel Android-gebruikers jarenlang achterhaald, maar het aankomende iOS 7 met Control Center is een goede stap vooruit. Liefhebbers hebben nu Control Center Android gemaakt.

Op iOS was er nog geen makkelijke manier om snel veelgebruikte functies aan en uit te zetten. Voor in- en uitschakelen van wifi moest je bijvoorbeeld minstens drie schermen door. Daar waren veel klachten over, wat Apple er toe heeft aangezet snelkoppelingen aan iOS 7 toe te voegen.

Als je vanuit de onderkant van je scherm naar boven veegt, krijg je een menu met daarin snelkoppelingen voor in- en uitschakelen van onder meer wifi, bluetooth en mobiele data. Op Android kon dit al veel langer, maar het is voorstelbaar dat je Apples gelikte interface ook op je Android telefoon wil hebben.

Control Center Android is nauwkeurig nagemaakt

De app Control Center – iOS 7 Style is gratis te downloaden in de Play Store. Control Center is zeer nauwkeurig nagebootst, van de ronde knoppen tot de doorzichtige achtergrond. Probeer het vooral uit als de stijl van iOS 7 jou als Android-bezitter bevalt.

Download Control Center – iOS 7 Style voor Android (gratis)

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel