Fangz: ijzersterke BlackBerry-game met vampieren

Fangz: ijzersterke BlackBerry-game met vampieren

Het komt niet vaak voor dat een toffe BlackBerry-game verschijnt voor BlackBerry OS 10. Fangz is zo'n game, en het is een verdomd leuke titel. Hij is er echter ook voor Android en iPhone iOS.

In Fangz is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk vampieren afslacht. Deze actie wordt daarbij in een 2d-omgeving gepresenteerd: je moet dus naar links, rechts, boven of beneden lopen op het scherm, en je kijkt altijd van voren tegen je poppetje aan.

Fangz: mooie BlackBerry-game voor BlackBerry OS 10

Fangz ziet er om te beginnen erg kleurrijk uit en de humor zit meer dan goed. Je bent namelijk een dikke Amerikaan die zich helemaal gek zweet, afgebeeld in een stijl die erg aan een interactief stripboek doen denken.

Het vechten tegen die vampieren gaat eveneens lekker, omdat je hier maar twee knoppen voor hebt. De wapens die je onder deze twee knoppen instelt, zijn bovendien te versterken.

In-app aankopen zijn er nog niet en die komen er ook niet volgens ontwikkelaar Alexandre Ribeiro. Dat is in ieder geval goed om te horen. Dat wil niet zeggen dat je niks betaalt voor de game: op ieder platform betaal je tussen de 1 en 2 euro voor het spel, een prijs die de game meer dan rechtvaardigt.

Download Fangz voor Android, iPhone en BlackBerry (€1,78-1,79)

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel