Olympic Athletes Hub laat je olympische atleten op de voet volgen

Olympic Athletes Hub laat je olympische atleten op de voet volgen

Over precies 99 dagen starten de Olympische Winterspelen in Sotsji. Wie niks wil missen in de aanloop naar het evenement, kan de app Olympic Athletes Hub downloaden.

Olympic Athletes Hub appMet de Olympic Athletes Hub voor iOS worden de Twitter-, Facebook- en Instagram-accounts van Olympische atleten in een overzicht gezet. Zo heb je een handige feed die ook nog eens doorzoekbaar is.

Met de zoekfunctie kun je namelijk atleten per land, team, sport of editie van de Winterspelen lokaliseren. Op dit moment zitten er 5000 geverifieerde sociale netwerk-gegevens van deelnemers in de app en dat aantal zal alleen maar groeien naarmate meer sporters zich kwalificeren voor de Winterspelen in Sotsji.

Olympic Athletes Hub brengt sporters en fans nader tot elkaar

De Olympic Athletes Hub is ook voor sporters interessant: zij kunnen via de app contact met elkaar en het Internationaal Olympisch Comité opnemen. Fans hebben dankzij de app de mogelijkheid met sporters in contact te komen, al is het de vraag of deze op elke afzonderlijke vraag antwoord kunnen geven. Niettemin is de Olympic Athletes Hub een mooi initiatief om fans en sporters dichter bij elkaar te brengen.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel