Apple introduceert 8GB iPhone 5c in Britse Apple Store, Benelux volgt snel?

Apple introduceert 8GB iPhone 5c in Britse Apple Store, Benelux volgt snel?

Apple komt met een goedkoper model voor de redelijk geflopte iPhone 5c op de proppen. Het nieuwe toestel met 8GB aan opslagruimte is vandaag in de Britse Apple Store opgedoken. De verwachting is dat het nieuwe model ook in Nederland en België verkocht zal worden.

8gb iPhone 5cVOp zustersite iPhoned werd maandag al geschreven over de mogelijke verschijning van een goedkopere iPhone 5C.

In de Britse Apple Store wordt de iPhone 5C 8GB verkocht voor 429 pond, omgerekend zo'n 512 euro. Het model met 16GB aan opslaggeheugen vliegt in Engeland voor een adviesprijs van 469 pond over de toonbank, omgerekend is dat 560 euro. Dat is dus maar een paar tientjes meer.

Prijs en release 8GB iPhone 5c

erwacht wordt dat de iPhone 5c 8GB in Nederland voor om en nabij 509 euro wordt verkocht. Apple zou daarmee dezelfde adviesprijs hanteren als bij de iPad Mini (Retina/16GB/4G). Voorlopig zal het toestel alleen in Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië en China te koop zijn.

De beste iPhone aanbiedingen

De iPhone 5C is door de geringe populariteit relatief goedkoop verkrijgbaar in combinatie met een abonnement, maar uiteraard kun je ook de iPhone 5C los kopen. Klik verder voor de beste en meest actuele iPhone aanbiedingen van dit moment.