Acer kondigt Liquid Z3 Duo aan voor Nederlandse markt

Acer kondigt Liquid Z3 Duo aan voor Nederlandse markt

Acer heeft donderdag de Liquid Z3 Duo onthuld. Deze low-end smartphone gaat slechts 129 euro kosten, maar biedt wel een dualcore-processor en dualsim-ondersteuning.

De Liquid Z3 Duo is vanaf half augustus beschikbaar in de Nederlandse winkels en biedt voor zijn voordelige prijs van 129 euro een interessant pakket voor veel mensen.

Het toestel draait namelijk op Android 4.2 Jelly Bean, heeft een dualcore-processor van 1GHz, een 3,5 inch-scherm van 480×320 pixels, 512MB aan werkgeheugen, een uitbreidbaar intern geheugen van 4GB, een 3-megapixel-camera en als klap op de vuurpijl ondersteuning voor twee simkaarten.

Liquid Z3 Duo heeft prima specificaties voor lage prijs

Dit zijn natuurlijk geen specificaties waarmee het toestel aan smartphones als de Galaxy S4 kan tippen, maar voor 129 euro is dit een erg aantrekkelijk aanbod. Dualsim-ondersteuning houdt in dat je met twee simkaarten tegelijk kunt werken. Hierdoor ben je altijd bereikbaar op twee verschillende telefoonnummers.

De Acer Liquid Z3 Duo verschijnt in het zwart (Rock Black) en wit (Classic White).
acer liquid z3 duo

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel