Galaxy S4 Mini krijgt drie nieuwe kleuren

Galaxy S4 Mini krijgt drie nieuwe kleuren

Mensen die graag een Samsung-toestel willen, maar de Galaxy S4 toch net iets te groot vinden, zitten erg goed bij de recent uitgekomen Galaxy S4 Mini. Als je echter wat meer keuze wilt dan wit of zwart, biedt Samsung binnenkort uitkomst.

SammyHub schrijft namelijk dat er binnenkort drie nieuwe kleuren voor de Galaxy S4 Mini beschikbaar zijn. Het gaat hierbij om rood (Scarlet Dawn), bruin (Brown Autumn) en blauw (Blue Iceberg). Deze namen verschillen trouwens wel met de namen die Samsung aan alle verschillende Galaxy S4-kleuren gaf.

Iets minder krachtig dan grote broer Galaxy S4

De Galaxy S4 Mini is het kleinere broertje van de Galaxy S4. Hij huisvest een 1.7GHz-dualcore-processor, 1.5GB aan intern geheugen en het 4.3 inch-scherm heeft een resolutie van 960 bij 540 pixels. De camera heeft 8 megapixels en de frontcamera 1.9 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 1900 mAh.

De Samsung Galaxy S4 Mini is inmiddels los verkrijgbaar voor circa 400 euro.

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel