Android-winkel O-Droid opent vandaag in Arnhem

Android-winkel O-Droid opent vandaag in Arnhem

Vandaag opent de eerste Android-winkel O-Droid in Nederland. De O-Droid Store bevindt zich aan de Rijnstraat in Arnhem en biedt onder andere Android-producten, workshops en goede koffie aan.

Android-winkel O-Droid: walhalla voor fAndroids

Android-winkel O-DroidAndroid-winkel O-Droid is bedoeld voor iedereen met een (bovengemiddelde) interesse in Android. Je kunt er vanaf vandaag aan de slag met Android-smartphones, -tablets en -workshops. Daarnaast kun je er terecht voor een antwoord op al je Android-gerelateerde vragen of gewoon een lekkere kop Giraffe Coffee drinken.

De winkel wordt een plek voor Android-liefhebbers om van gedachten te wisselen en kennis te delen. Daarnaast zijn er diverse producten die met Android te maken hebben, te testen. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, tablets, accessoires, autoradio’s, mediaspelers en draagbare technologie als een smartwatch. Android-winkel O-Droid gaat ook smartphones van onbekendere merken aanbieden, waaronder een aantal Chinese modellen die een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Op termijn moeten er zo'n 20 Android-winkels in Nederland verschijnen, maar op dit moment is de Store aan de Rijnstraat 22 in Arnhem de eerste. De opening wordt vandaag feestelijk gevierd met de iPlons-actie: wie het aandurft zijn oude iPhone of iPad in het water te laten plonsen, gaat met een gloednieuwe Android-smartphone of -tablet naar huis.

Foto: Marina Popova

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel