Betaalbare Motorola Moto G binnenkort ook naar Nederland

Betaalbare Motorola Moto G binnenkort ook naar Nederland

Motorola heeft gisteren de Moto G onthuld, een zeer betaalbare smartphone die binnenkort voor circa 200 euro verkrijgbaar is in Nederland.

Moto G: snelle budgettelefoon

De Moto G is qua design geen spectaculair toestel, maar wekt niettemin indruk dankzij zijn aantrekkelijke prijskaartje gecombineerd met prima specificaties. Het toestel heeft een 4,5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon 400 quadcore-processor en een 5 megapixel-camera. De achterklep van de Moto G is, net als de Motorola Moto X, beschikbaar in verschillende kleuren. Verder is het toestel dankzij een speciale nanocoating spatwaterdicht.

Als we de Moto G nader bestuderen, is te zien dat deze beschikt over 1GB aan werkgeheugen, kraswerend Gorilla Glass en 8GB aan opslagruimte. Bij de verschijning draait de Moto G op Android 4.3 (Jelly Bean), al heeft Motorola aangegeven dat er ook een update naar Android 4.4 (KitKat) zal verschijnen. Het besturingssysteem is door de fabrikant sober gehouden, met een aantal aanpassingen die zorgen voor betere prestaties en een lange accuduur.

http://www.youtube.com/watch?v=VunSqD1MOjE