‘iPhone’ met Android 4.2 verkrijgbaar voor 155 euro

‘iPhone’ met Android 4.2 verkrijgbaar voor 155 euro

Accessoiremaker Techdy heeft een ‘iPhone' met Android 4.2 uitgebracht, die gebaseerd is op de geruchten over de vermeende goedkopere iPhone van Apple.

De smartphone heeft bijvoorbeeld een plastic achterkant die in verschillende kleuren is te verkrijgen – wit, blauw, geel groen en roze om te precies zijn – en een 4 inch-scherm dat net zo groot is als die van de iPhone 5. Techdy komt ook met een smartphone die erg veel lijkt op de populaire HTC One.

Nep-iPhone met best nette specificaties

nep-iphone3De ‘iPhone' met Android 4.2 krijgt de naam Basic Bear en huisvest verder een Snapdragon 600-quadcore-processor die draait op 1.7GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en het ips-scherm heeft een resolutie van 1136 bij 640 pixels.

De Basic Bear bevat daarnaast een 8-megapixel-camera en een 2-megapixel-frontcamera. De accu heeft een capaciteit van 2300 mAh.

De nep-iPhone kan alleen via de website van Techdy worden besteld en wordt volgens planning in augustus geleverd voor een prijskaartje van 199 dollar (circa 155 euro). De Bear Pro, de HTC One-kopie van Techdy, krijgt een prijskaartje van 249 dollar (circa 195 euro).

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel