OnePlus 3 wordt op 14 juni onthuld, geen invite nodig

OnePlus 3 wordt op 14 juni onthuld, geen invite nodig

De onthulling van de OnePlus 3 vindt op 14 juni om 18.30 Nederlandse tijd plaats, zo heeft OnePlus vandaag bekendgemaakt. We kunnen tevens live meekijken.

OnePlus 3 onthulling

Waar je vorig jaar vroeg uit bed moest om de onthulling van de OnePlus 2 te volgen, is dit bij de OnePlus 3 (gelukkig) anders. De presentatie, die volledig in virtual reality te volgen is, begint om 18.30 uur in de Benelux. Voor de presentatie heeft OnePlus 30.000 exemplaren van de Loop VR, een gratis virtual reality-bril, beschikbaar gemaakt. De bril is helaas al volledig uitverkocht.

OnePlus heeft tevens bekendgemaakt dat de OnePlus 3 vanaf het begin zonder invite verkrijgbaar is. Het invitesysteem wordt volledig afgeschaft, waardoor toekomstige OnePlus-producten ook zonder uitnodiging te koop zullen zijn.

OnePlus 3 specs

De afgelopen weken is vrijwel alles over de OnePlus 3 gelekt. Het toestel krijgt een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, 4GB of 6GB RAM, 32GB opslag en een Snapdragon 820-chip. Ook wordt gesproken over een verbeterde 16 megapixel-camera en een behuizing van metaal. De OnePlus 3 draait waarschijnlijk op OxygenOS, het besturingssysteem dat op Android 6.0 (Marshmallow) is gebaseerd.

Prijsverlaging huidige toestellen

Onlangs voerde OnePlus een permanente prijsverlaging door bij de huidige toestellen. De OnePlus One, die in 2014 werd gelanceerd, kost nu nog maar 249 euro, terwijl de OnePlus 2 momenteel voor 319 euro wordt verkocht.

Interessanter is de OnePlus X, die je voor 239 euro in huis haalt. Voor dat bedrag ontvang je een krachtig toestel met een fraai en stevig design. Alle OnePlus-toestellen zijn via de officiële website te bestellen.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel