Foto’s tonen smartphone met Android en FireFox OS

Foto’s tonen smartphone met Android en FireFox OS

De eerste foto's van de GeeksPhone Revolution, een smartphone die draait op de besturingssystemen Android én Firefox OS, zijn uitgelekt. De fabrikant heeft bevestigd dat de foto's echt zijn.

Firefox OS Geeksphone Revolution 2Het Spaanse bedrijf GeeksPhone werkt niet alleen aan de privacybeschermende Blackphone, maar ook aan een middenklasse toestel met de naam Revolution. Deze telefoon heeft de mogelijkheid om zowel op te starten met Android, als met het besturingssysteem Firefox OS. Dit is een open-source besturingssysteem voor smartphones en tablets dat wordt ontwikkeld door Mozilla, onder andere bekend van de Firefox-internetbrowser.

De specificaties van de dualboot-smartphone vallen desondanks wat tegen. Zo is het toestel voorzien van een 4,7 inch-scherm, maar dit heeft maar een resolutie van 960 bij 540 pixels. De GeeksPhone Revolution wordt daarnaast aangedreven door een 1,6GHz-dualcore-processor en beschikt over een 2000 mAh-accu. De behuizing van het toestel is met 9,9 millimeter nou ook niet bepaald dun.

Wanneer de GeeksPhone Revolution verschijnt en wat de adviesprijs van de smartphone wordt, is vooralsnog niet bekend.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel