T-Mobile 4G-netwerk vervroegd uitgerold naar Android-gebruikers

T-Mobile 4G-netwerk vervroegd uitgerold naar Android-gebruikers

Provider T-Mobile rolt momenteel vervroegd en gefaseerd zijn 4G-netwerk uit naar Android-gebruikers die een telefoon bezitten die 4G ondersteunt. Dat heeft T-Mobile bevestigd aan AndroidPlanet.

Vroege uitrol T-Mobile 4G-netwerk gestart

T-Mobile 4G-netwerkEen aantal Galaxy S4-bezitters die gebruikmaken van het netwerk van T-Mobile kregen na de recente Android 4.3-update een sms'je met het bericht dat zij kosteloos gebruik kunnen maken van het T-Mobile 4G-netwerk. Officieel wordt de snelle mobiele internetverbinding pas vanaf 18 november voor iedereen beschikbaar.

Momenteel is het T-Mobile 4G-netwerk gereed en beschikbaar in met name randsteden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (delen van) Den Haag. 4G wordt gefaseerd uitgerold naar Android-gebruikers die in deze gebieden wonen. Op dit moment worden onder andere de Galaxy S4, HTC One, LG G2, Xperia Z en Optimus G ondersteund. De basissnelheid van het T-Mobile 4G-netwerk is 15 Mb/s (datalimiet tussen 250/500MB); de hoogste snelheid die haalbaar is betreft 50 Mb/s (datalimiet tussen 5/10GB).

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel