Vermeende iPhone 5C en gouden iPhone duiken samen in beeld op

Vermeende iPhone 5C en gouden iPhone duiken samen in beeld op

De afgelopen dagen vliegen de vermeende foto's van de iPhone 5C en de nieuwe gouden iPhone je om de oren. Dit keer zijn ze voor het eerst samen in beeld.

Dit is gedaan door de inmiddels vrij bekende lekker Sonny Dickson, die beweert dat hij de foto's afkomstig zijn van bronnen uit ‘Apple's supply chain'. Zo zijn op de foto's een flink aantal interne onderdelen, alle vijf de kleuren van de zo goed als zekere iPhone 5C en duidelijke beelden van de gouden iPhone te zien.

De iPhone 5C wordt een goedkoper nieuw iPhone-model dat volgens de tamtam op Apples presentatie van 10 september wordt onthuld. Hij heeft naar alle waarschijnlijkheid een plastic behuizing, waarbij je kunt kiezen uit de kleuren blauw, geel, groen, rood en wit. Zie de onderstaande foto voor een duidelijke indruk, en lees vooral het overzicht over de iPhone 5C van zustersite iPhoned.

iphone 5c kleuren

Gouden iPhone wordt andere grote verrassing

Het is daarnaast ook al zo goed als zeker dat er een gouden versie van de iPhone 5S komt, het aankomende nieuwe topmodel van Apple dat eveneens op 10 september onthuld gaat worden. Deze gouden iPhone zou vooral worden gemaakt, omdat het een erg populaire kleuroptie is in Aziatische landen.

Het doet daarnaast erg denken aan de staat waarin Apples hoofdkwartier staat: California, the golden state. Op onderstaande foto is de gouden iPhone (5S) duidelijk te zien naast een ‘reguliere' iPhone 5S.

Kijk op de website van Sonny Dickson als je al zijn foto's wilt zien.

gouden iphone

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel