Videoreview: 5 toffe functies van de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is vanaf eind deze maand eindelijk in Nederland verkrijgbaar. In deze videoreview praten we je bij over de belangrijkste nieuwe functies van het toestel.

Bekijk de Galaxy S8 video

Het is misschien wel de meest veelbelovende smartphone in jaren, de Samsung Galaxy S8. Met een voorkantvullend beeldscherm, goede camera's aan beide kanten en de slimme assistent Bixby heeft Samsung alles in huis om flink boven de concurrentie uit te torenen.

Officieel ligt de Galaxy S8 pas vanaf 28 april in Nederland in de winkels. Wij hebben hem echter al enkele weken flink getest. In bovenstaande video praten Lars en Thomas je in vijf minuten bij over de belangrijkste nieuwe features. Moet je nog over de streep gehaald worden, of ben je al verkocht en wil je nog even je nieuwe smartphone bewonderen? Met onze videoreview ben je weer helemaal bij.

Galaxy S8 video

“De Samsung Galaxy S8 steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Het voorkantvullende scherm, de ongekend goede camera en de vlotte hardware vormen een ijzersterke combinatie. Samsung heeft met succes het recept van vorig jaar verder verbeterd, op een wijze dat alle andere smartphones verouderd ogen en voelen,” zo schreven we al in de review op onze zustersite Android Planet.

Met de prijsvergelijker van Android Planet weet je zeker dat je de beste aanbieding kunt vinden voor een losse Samsung Galaxy S8. Ook kun je kiezen voor een Galaxy S8 met abonnement bij alle grote providers. Dan heb je altijd een abonnement dat op jouw wensen aansluit.

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel