Tiny Thief: nieuwe puzzel- en avonturengame van Rovio

Tiny Thief: nieuwe puzzel- en avonturengame van Rovio

Tiny Thief is een nieuw puzzel- avonturenspel uit de stallen Rovio Stars, een label waaronder andere ontwikkelaars hun games met de goedkeuring van de Angry Birds-makers kunnen uitbrengen.

In Tiny Thief ben je een kleine blonde dief die een groot avontuur aangaat en vecht tegen piraten, de Dark Knight en een grote robot. Dat klinkt veelbelovend, toch?

De game biedt daarbij lastige puzzels aan met elementen die een goed ruimtelijk inzicht van je vergen. Tiny Thief bevat zes verschillende grote missies waairn de kleine dief verschillende werelden en locaties verkent, van piratenschepen tot jungles.

Tiny Thief heeft laagdrempelige besturing, uitdagende puzzels

Het hele spel is met wijzen en tikken te spelen, wat dus betekent dat je vrijwel overal op kunt drukken en dan zie je vanzelf of de kleine dief een actie met het object uitvoert. Hierdoor voelt Tiny Thief vrij laagdrempelig aan, maar krijg je als speler toch het gevoel dat je een pittige game aan het voltooien bent, mede door die soms ingewikkelde puzzels.

Tiny Thief is bovendien doordrenkt van leuke humor en heeft een prachtige grafische stijl. Voor een klein prijskaartje van 2,69 euro is de game voor Android-apparaten en iOS-apparaten te downloaden.

Download Tiny Thief voor Android en iPhone (€2,69)

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel