T-Mobile Cloud laat je al je bestanden online opslaan

T-Mobile Cloud laat je al je bestanden online opslaan

T-Mobile komt met zijn eigen gratis online opslagdienst, de zogeheten T-Mobile Cloud. Met deze dienst krijg je standaard 5GB aan gratis opslagruimte.

Deze hoeveelheid is voor een bedrag per maand wel uit te breiden, tot 25, 50 of 100GB. Dit kost je respectievelijk 2,99, 5,99 of 8,99 euro per maand. Tot tien apparaten zijn te verbinden aan je online opslag in de T-Mobile Cloud, en de dienst is vanaf 9 september bruikbaar voor alle klanten van T-Mobile.

Bestanden zijn ook te delen met vrienden en familie volgens T-Mobile, maar hoe dit precies in zijn werk gaat, is nog niet bekend. Wel is bekend dat er bij de introductie een Android- en iPhone-app voorhanden zal zijn. Andere mobiele platformen zullen nog even moeten wachten.

T-Mobile Cloud volledig veilig volgens T-Mobile

“T-Mobile wil de voordelen van mobiel internet voor zoveel mogelijk consumenten en ondernemers beschikbaar maken. Met T-Mobile Cloud kunnen onze klanten eenvoudig bestanden opslaan, bekijken en delen. Bovendien is T-Mobile Cloud veilig in gebruik. Alle klanten van T-Mobile kunnen zonder extra kosten gebruik maken van T-Mobile Cloud Basis”, meldt topman Marco Kind over de nieuwe dienst van de telecomprovider.

Vanaf 9 september kun je dus aan de slag met de nieuwe online opslagdienst van T-Mobile. De nieuwe dienst is een slimme zet van provider: klanten kunnen immers minder snel geneigd zijn om over te stappen als ze veel bestanden op de T-Mobile Cloud-servers hebben staan.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel