Vakantiegeld 2019: de beste smartphone- en gadgetaanbiedingen op een rijtje

Vakantiegeld 2019: de beste smartphone- en gadgetaanbiedingen op een rijtje

Heb je je vakantiegeld binnen en ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Goed nieuws, want we zetten de beste deals voor een nieuw toestel (of gadget en wearable) voor je op een rijtje. Lees gauw verder!

Vakantiegeld 2019: profiteer van deze aanbiedingen

Vakantiegeld is het bedrag dat je opbouwt in de periode van 1 juni vorig jaar tot 1 juni van dit jaar. Het wordt ook wel vakantietoeslag of -bijslag genoemd en bedraagt meestal 8 procent van je brutoloon. Een mooi bedrag, dat de meeste mensen in de maanden mei of juni ontvangen. Je kunt het geld gebruiken om van op vakantie te gaan, maar er zijn ook veel mensen die het op de spaarrekening zetten.

Maar je kunt je vakantiegeld natuurlijk ook gebruiken om jezelf te trakteren op een nieuwe smartphone, wearable of andere gadget waar je al een tijdje op zit te azen. Zeker als je een nieuwe Android-telefoon zoekt, is dit een mooi moment om toe te slaan, want een aantal goede smartphones zijn flink afgeprijsd. In dit artikel zetten we de beste aanbiedingen van MediaMarkt en Coolblue voor je op een rijtje.

De beste vakantiegeld deals van MediaMarkt

Smartphones

Tablets en laptops

(Slimme) speakers

Bekijk alle vakantiegeld-aanbiedingen van MediaMarkt op de website

De beste vakantiegeld deals van Coolblue

Smartphones

Smartwatches

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel