Nokia komt met YouTube Upload voor Lumia

Nokia komt met YouTube Upload voor Lumia

Nokia heeft een app voor Windows Phone 8 uitgebracht die je sneller YouTube-video's laat uploaden. YouTube Upload voor Lumia is gratis te downloaden.

Het enige wat echt jammer is aan de app is dat hij alleen voor Nokia Lumia-toestellen beschikbaar is, met een HTC Windows Phone 8X of andere Windows Phone 8-variant kom je dus van een koude kermis thuis. Echter, al die exclusieve Nokia-apps voor Windows Phone 8 maken een Lumia wel een interessante keuze natuurlijk. Zie ook onze vergelijking van betaalbare Windows Phone 8-telefoons.

YouTube Upload voor Lumia helpt je onder andere met het trimmen van je video's door het gebruik van de Nokia Video Trimmer-app. Hierna is je video vlot te delen met andere YouTube-gebruikers. De app is volledig gratis, maar dus alleen voor Nokia Lumia-bezitters beschikbaar.

Download YouTube Upload voor Windows Phone 8 (gratis)

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel