Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Black Friday: 50% korting op smartphonehoesjes bij iDeal of Sweden (ADV)

Door op

Black Friday is nu al bij IDEAL OF SWEDEN losgebarsten! Niet alleen je iPhone verdient een prachtig hoesje, ook de case van je AirPods en zelfs je oplaadkabel mogen een trendy look hebben. Bij IDEAL OF SWEDEN vind je dit soort hippe hoesjes en stijlvolle accessoires. En het mooie hiervan is? Tijdens Black Friday krijg je 50 procent korting! Deze deals moet je zeker even bekijken!

Alles over Android 12

Door op

Google heeft Android 12 uitgebracht, dé Android-versie voor eind 2021 en een groot deel van 2022. De software komt via een update naar een deel van de bestaande Android-smartphones en wordt standaard geïnstalleerd op nieuwe modellen. Smartphone.nl vertelt je alles over Android 12.

De beste kleine smartphone van 2021: top 5

Door op

Mobiele telefoons krijgen steeds grotere schermen. Lang niet iedereen wil echter dagelijks een enorm gevaarte van een smartphone bij zich dragen. Geen nood: er zijn gelukkig ook handzamere toestellen van verschillende merken te koop. Welke er kwalitatief met kop en schouders bovenuit steken? Smartphone.nl zet de beste 5 kleine smartphones van dit moment op een rij. 

De 5 beste goedkope smartphones van 2021

Door op

Niet iedereen hoeft met de nieuwste iPhone of Samsung rond te lopen, soms is de goedkoopste smartphone genoeg. Ook voor 100 euro of iets meer haal je al een goede telefoon in huis. Smartphone.nl zet 5 uitstekende goedkope smartphones op een rij.

Test en win drie gloednieuwe OPPO-producten (ADV)

Door op

Android Planet is op zoek naar drie enthousiaste lezers die aan de slag willen met drie nieuwe producten van OPPO. Het gaat om de nieuwe OPPO A94 5G-smartphone en een set draadloze oordopjes. Ook kun je als een van de eersten aan de slag met een gloednieuwe wearable, die binnenkort pas gepresenteerd wordt!