Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Smartphone door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk alle 162 posts

Alle 162 posts van Gijs Ettes

10 must-have gratis iPhone-apps

Door op

Als je een nieuwe iPhone hebt, ben je vast benieuwd naar alles wat de App Store inmiddels allemaal te bieden heeft. Smartphone.nl heeft de 10 gratis iPhone-apps voor je opgesomd die je niet mag missen in je zoektocht.

10 must-have gratis Android-apps

Door op

Als je een nieuwe Android-smartphone hebt, ben je vast benieuwd naar alles wat app-winkel Google Play inmiddels allemaal te bieden heeft. Smartphone.nl heeft de 10 gratis Android-apps voor je opgesomd die je niet mag missen in je zoektocht.

4 handige apps voor hotels boeken

Door op

Het is weer zomer: tijd voor vakanties boeken, dagtripjes naar verre familie maken, en rond rennende vrije kinderen. Genoeg voer voor handige lijstjes dus. Smartphone.nl trapt af met vier handige apps voor hotels boeken.

De 5 beste Google Reader-alternatieven

Door op

Google Reader stopt per 1 juli, en veel smartphonegebruikers maken voor hun RSS-apps gretig gebruik van de handige RSS-dienst van Google. Inmiddels zijn er gelukkig genoeg Google Reader-alternatieven opgedoken, zowel bij de apps als de RSS-diensten zelf. Smartphone.nl zet de vijf beste opties voor je op een rij.

Vier Tour de France-apps die een overwinningstrui verdienen

Door op

Zaterdag begint het weer: de proloog van de inmiddels honderdste Tour de France. Meer dan tweehonderd wielrenners vertrekken vanuit Porte Vecchio in Corsica; op 21 juli zullen wellicht een stuk minder renners over de Champs Elysées rijden. Vier apps waarmee je van alle ontwikkelingen op de hoogte blijft.